NIE JE REGÁL AKO REGÁL

Nie je regál ako regál

Keď počujete slovo regál, predstavíte si najskôr poličku, na ktorej sú uložené veci. Presne na to regále slúžia avšak nie je regál ako regál. Aké sú medzi nimi rozdiely? To sa dozviete v tomto článku.

Policové regále

Tento typ regálov vyrábame z MDF dosiek, ktorých nosnosť je od 100 až do 500 kg. Záleží od toho, čo na daných policiach potrebujete skladovať. Každý regál je mimoriadne pevný vďaka priečkam, ktoré prepájajú nosníky a tak zaručujú stabilitu a zabraňujú zlomeniu, či inému poškodeniu regálov. Policové regále však nie sú žiadne padavky a ich využiteľnosť je možná ako v kancelárii, tak aj v sklade. Záleží najmä od rady, ktorú si zvolíte.

Celokovové regále

Rady Steel a Hard Metal sú celokovové a pozinkované, takže ich využitie je možné v rôznych podmienkach. Tieto regále sa vyznačujú najmä vlastnosťami ako sú stabilnosť, pevnosť a masívnosť.

  • Stabilnosť

Túto vlastnosť zabezpečuje kostra regálu, ktorá je vytvorená tak, aby zvládla danú záťaž a nepoškodila sa. Vieme, aké zaťaženie musia znášať regále v skladoch, preto ich vyrábame s najväčšou precíznosťou, aby sme tak zabezpečili zákazníkom kvalitné regále s dlhou životnosťou.

  • Pevnosť a masívnosť

O tú sa starajú najmä zámkové skrutky, ktoré sú extrémne odolné a zvládajú toho viac ako by ste od nich očakávali. Celá kostra, ktorá je pozinkovaná a celokovová vytvára pevnú konštrukciu.

Plastové regále

Plastový regál v nás evokuje niečo, čo nezvládne veľkú záťaž no opak je pravdou. Police vyrobené z PVC a polipropylenu zvládnu od 120 až po 160 kg. V našej ponuke ich nájdete v rôznych veľkostných a farebných prevedeniach.

Regály na pneumatiky

Poslednou kategóriou, avšak nemenej praktickou sú regály na pneumatiky. Každý kto má garáž vie, ako rýchlo sa vedia nazbierať veci rôzneho využitia v tejto miestnosti a vzniká tam jeden veľký neporiadok. Pritom má všetko jednoduché riešenie. Regály na pneumatiky jednoducho umiestnite na zem, či na stenu a vložíte doň zimné, či letné gumy.

Stále neviete, ktorý regál je ten pravý pre vás? Neváhajte a kontaktujte nás na info@tvojregal.sk alebo prostredníctvom telefónu na čísle 0905 923 673.