Aký regál si vybrať?

Pri množstve regálov, ktoré na trhu nájdete môže byť problém nájsť ten vhodný práve pre vás. Nie však s nami. Máme pre vás rôzne druhy pre akékoľvek použitie. Vyberieme práve taký, ktorý vám prinesie úžitok a bude aj dizajnovým kúskom.

Na čo pri výbere myslieť

Pri voľbe vhodného regálu odporúčame zamerať sa na dve veci. Prvou z nich je miesto, kde ho budete využívať. Iný typ regálu je vhodný do vlhkých priestorov a iný oceníte vo vašom interiéri. Dôležitý je v tomto prípade materiál, z ktorého je regál vyrobený. Najčastejšie materiály používané pri výrobe regálov sú drevo, plast a kov. Každý tento materiál má svoje jedinečné schopnosti a možnosti využitia, ktoré je potrebné brať do úvahy.

V druhom prípade je dôležité, čo presne potrebujete uskladniť. Pre uloženie vášho náradia budete potrebovať iný regál, ako pri zriadení domácej knižnice. Svoju úlohu tu zohráva nosnosť regálu a možnosti uloženia predmetov v ňom.

Umiestnenie regálu

Ideálnymi regálmi do vášho interiéru sú drevené a štýlové regály z našej ponuky. Priestor a voľné miesto nie je problém. Máme k dispozícii regály rozmanitých rozmerov. Získate s nimi spoľahlivého pomocníka do obývačky, pracovne, či kancelárie.

Hľadáte spôsob ako uložiť veci vo vašej pivnici alebo v garáži. V takom prípade vás zaujmú naše plastové regály. Jednotlivé police v nich sú pevne ukotvené a stabilné. Ďalšou výhodou je, že zvládnu aj pobyt vo vlhkých a nevykúrených priestoroch, takže sa nemusíte báť ich znehodnotenia.

Vyžadujú vaše veci na uloženie extrémne podmienky? Odporučíme vám regály, ktoré hravo zvládnu aj nepriazeň počasia a extrémnu záťaž. Stačí si vybrať z ponuky celokovových regálov. Vyznačujú sa tým, že sú stabilné a pevné a zvládnu teda aj väčšie hmotnosti. Tieto druhy regálov sú skutočne vhodné aj do výrobných hál a skladov, kde sa na ne môžete plne spoľahnúť.