Regály na všetky príležitosti

Vhodný regál je taký, ktorý naplní všetky vaše očakávania a zároveň spoľahlivo poslúži. A keď nájdete ten, ktorý ešte aj presne zapadne do vašej skladačky rozmerovo, našli ste ten pravý. V našej ponuke nájdete regály z rôznych materiálov, s variabilnými rozmermi a aj štýlovým dizajnom.

Rôznorodosť materiálov

Ideálnym regálom do vášho interiéru je drevený. Na výrobu týchto materiálov používame kvalitné borovicové drevo. Jeho výhodou je, že je dostatočne pevné a zároveň si zachováva aj pomerne priaznivú cenu.

Plastové regály sú ideálne na uskladnenie vecí vo vašej pivnici alebo v garáži. Police týchto regálov sú vyrobené z pevného PVC a nemusíte tak mať obavy z nosnosti. Hravo zvládnu aj väčšiu záťaž. Plast je navyše odolný voči vonkajším vplyvom, takže s vami vydrží roky.

Hľadáte regály do vášho skladu? Prípadne potrebujete regálmi vybaviť vašu výrobnú halu? Celokovové regály z našej ponuky sú v tomto prípade ideálne. Udržia aj ťažké predmety. Sú pevné, stabilné a masívne a spĺňajú najvyššie štandardy bezpečnosti. Tú zabezpečia najmä skrutky, ktoré sú extrémne odolné a držia celú konštrukciu.

Umiestnite ich presne tam, kde potrebujete

Obávate sa, či zapadnú na voľné miesto vo vašej obývačke? Nemusíte. Pre uloženie vášho televízora spoľahlivo poslúži nízky regál. Jeho dĺžka je až 170 cm a získate tak vďaka nemu aj ďalší úložný priestor. No a ak si plánujete zriadiť domácu knižnicu, prídu vám vhod modely dvojitých regálov.

Pokiaľ potrebujete vyplniť úzky a malý priestor v kúpeľni, či spálni, aj na to máme riešenie. Sú ním regály so šírkou 40 x 40 čím, ktoré zaberú málo miesta, no komfortne do nich uložíte všetko, čo potrebujete.

Výhodou drevených regálov z našej ponuky je, že ich dizajnová línia je identická a vy si tak z nich môžete nakombinovať pomocníkov podľa vašich predstáv.

Pripravené na extrémy

Plastové regály, ktoré u nás nájdete, zvládnu hmotnosť od 70 až do 160 kg. Či potrebujete vyšší, alebo nižší regál, nie je to žiadny problém. Ich výška sa pohybuje od 138 cm, až po 222 cm, čím získate dostatok priestoru na odloženie vášho náradia.

Celokovové regály posúvajú hranicu využitia ešte o niečo vyššie. V ponuke máme také, pri ktorých je nosnosť jednej police 90 kg, no ulahodíme aj náročnejším používateľom. Pre nich máme k dispozícii regály z pozinkovaného plechu s hrúbkou 2 mm. Nosnosť jednej police je v tomto prípade až 225 kg. Radi vám pomôžeme s výberom toho, ktorý ideálne naplní vaše očakávania.